Vidhäftningsmätare

Vi kan erbjuda en rad olika typer av vidhäftningsmätare, mekansika, hydrauliska och gittersnitt. Instrument med lagringsfunktion för att presentera vidhäftningsresultatet i pdf-rapport med hjälp av Elcomaster programvara som kan laddas ned kostnadsfritt.

Mekanisk vidhäftningsmätare

Elcometer 106 är en mekanisk vidhäftningsmätare för att mäta färgens vidhäftning på en rad olika underlag som tex stål, aluminium, betong mm. Instrumentet levereras i en praktisk transportväska idealisk att ta med vid mätning i fält. Dollieskärare ingår för test i enlighet med EN13144 och ISO 4624. Instrumentet finns med fem olika skalor: Skala 1

Vidhäftningsmätare - Gittersnittsmätare

Snabb och enkel metod för kontroll av vidhäftning på tex pulverlack och tunnare färgskikt, Elcometer 107

Vidhäftningsmätare - gittersnitt

Elcometer 1540 ginnersnitt för kontroll av vidhäftning av färg

Vidhäftningsmätare - gittersnitt - lämplig för testpaneler

Elcometer 1542 är en enkel gitterrits för kontroll av vidhäftning på färg. Lämpar sig bra för kontroll mot testpaneler. Utbytbara vidhäftningsskär.

Flexibel, krfatfull och lätt vidhäftningsmätare

Elcometer 506 är en kompakt och portabel vidhäftningsmätare för att testa vidhäftning på ytbeläggningar upp till 50 MPa. Lämpar sig för all typer av underlag som metall, trä, betong mm.

Vidhäftningsmätare för krökta ytor

Smidig och portabel vidhäftningsmätare för kontroll av vidhäftning på målade rör, pipelines, tankar mm.

Automatisk vidhäftningsmätare för precisa mätningar

Elcometer 510 är en helt ny automatisk vidhäfningsmätare. Stort mätområde för många olika applikationer. iPhone och ipad kompatibel för lagring av mätvärden på mobila enheter.

Karl Deutsch Nordiska AB

Sigurdsg 6, Västerås 021-35 70 00

Search
Generic filters