XRF materialanalys

Portabla XRF spektrometrar som används för analys av en rad olika metallegeringar i fält. Svar visas inom några få sekunder direkt på en LCD display.

Vi kan erbjuda en rad olika portabla XRF-instrument för materialanalys för mer än 700 olika metallegeringar. Instrumenten erbjuder mycket snabb svarstid, inom endast några få sekunder visas en fullständig analys av det objekt man önskar kontrollera.

Handhållna XRF spektrometrar är ett oumbärligt verktyg i fält för varierande applikationer som, PMI (Positiv Material Identifiering), skrotsortering, miljömätning och konst konservering. För tillverkande industri, återvinningsföretag, petrokemisk industri.

Vi erbjuder även XRF-inline för automatisk mätning

Exempel på kalibreringar och tillämpningar: Geologiska undersökningar, Obsidiananalys, ”Mudrock” kalibrering, Pb i dricksvatten, jordanalys, livsmedel, gödningsmedel, Svavel i Marinbränsle, restriktiva material RoHs direktivet och mycket mer. Läs mer om olika möjliga applikationer!

Lättanvänd handhållen XRF analysator

Bruker S1 Titan är en serie handhållna robusta XRF instrument. Instrumenten kan användas för analys av upp till 37 grundämnen inklusive lätta element som Al, Mg och Si. Fria programvaror ingår.

Portabel XRF analysator med batteridrift för säker analys med interlock. En enhet - ingen PC erfordras

CTX är en bänkmodell som lätt kan tas med i fält. Instrumentet är speciellt lämpat för analys av vätskor, preparerade prover i pulverform, i provkoppar eller på små komponenter

Kombinerar styrkan och flexibiliteten hos ett avancerad labinstrument i ett portabelt XRF instrument

Bruker Tracer är ett XRF system komplett med avancerad analysmjukvara för analys av sådant som en vanlig handhållen XRF inte klarar inom tex konst, arkitektur, geologi mm.

Kompakt och robust XRF analysator för In-line integration

In-line XRF analys för industriautomation

Nya Legeringar QA/QC-Applikationer med Bruker's Handhållna XRF

Bruker´s Handhållna XRF (HHXRF) används i hela branschen för QA/QC, legeringsidentifiering och felanalys av inkommande standard metaller och legeringar

Unika serviceprogram för Bruker S1 Titan

Bruker kan erbjuda bra serviceavtal för S1 Titan. All instrument ikluderar 2 års garanti som standard.

Karl Deutsch Nordiska AB

Sigurdsg 6, Västerås 021-35 70 00

Search
Generic filters